房天下APP

扫码或在应用市场

搜索“房天下”下载

上一页 |1 |2 |3 |4 | |下一页
/4页

举报 X

纯粹的希望

楼主

今个星期六61喔,大家有咩节目,搞个聚会或者party啊!AA制!

正在载入用户签名信息

真诚的告别

沙发

Re:今个星期六6个1喔,大家有咩节目,搞个聚会或者party啊!AA制!

可以... 地点呢?都有什么活动?

正在载入用户签名信息

去郊游啊

板凳

Re:今个星期六6个1喔,大家有咩节目,搞个聚会或者party啊!AA制!

都出出主意咯,地点,形式,大家商量下啦。

正在载入用户签名信息

欧阳文雅

4楼

落吧?桌游?睇戏?唱K?,btw,我想落吧!

正在载入用户签名信息

随风日子

5楼

去睇戏啦,我今朝睇地铁报见到有个一座千金的活动,好似几正,光棍节那晚7点系中华广场电影院6号厅搞的,仲有个单身party

正在载入用户签名信息

公主眼泪

6楼

电影院搞party?好玩极有限啦,,,

正在载入用户签名信息

神丹之星

7楼

喺咩活动黎架,形式系点,你讲清D啦,我没所谓啊。

正在载入用户签名信息

招财七宝

8楼

引用:神丹之星在2011-11-7 17:37:54写道:原帖
喺咩活动黎架,形式系点,你讲清D啦,我没所谓啊。

有抽奖之类噶,头奖好似系1000现金奖喔,其他仲有电影飞之类的。新闻日日睇都有介绍过,我捻住去玩啊,我已经报咗名了。呢度有没人一齐去啊,多D熟人好玩D

正在载入用户签名信息

gu456231ai

9楼

报个名,,,先,请带队啊,,

正在载入用户签名信息

不踩破

10楼

跟大队

正在载入用户签名信息
上一页 |1 |2 |3 |4 | |下一页
/4页

只有登录用户才能在本论坛发帖哦,请 登录 或 注册