上一页|1|2|3|4|5|下一页
/5页

发表于2013-05-08

都唔知系边个搞的右转牌拆拆拆,如果话一早就通知左,传达过广大的开车同志,哪怕没右转弯路牌都可以右转。

咁都算啦。。偏偏中意拆D唔拆D路牌,琴日系德兴桥落去市桥方向个红绿灯,居然比人拆埋,结果D车堆晒系个度唔敢转,如果唔系哥我早前看到可以转右,估计D人仲唔敢跟住走,继续停系个度塞车。。。。。。。

再讲了,我印象中2012年起码又拆又装都有两次了,最明显就系绿庭雅苑对开那个十字路口,个红绿灯都改左几次,一时可以转右,一时唔可以,一时又装个路牌话可以转弯,现在又突然拆了。。。每次那个路口改灯都影响一大堆人塞车。。。有D司机急起来就一直按喇叭,你按一下我按一下,好似大合奏咁。。。。。

最后,我真系想问一下,D路牌好阻地方咩?需要到话拆就拆咩?有时候装左上去提醒下人地 有错咩?既然都装左上去咯,做咩咁急住拆,如果唔系咁鬼多电子眼,搞到D司机大佬怕晒扣分,又至于你话可以转人地都唔够胆转咩???。。。。。。

发表于2013-05-09

就是啊烦都烦死了!!

我就觉得右转牌很烦!

其实大家都应该知道没有红绿灯可以右拐吧

右转牌怎么了,我围观一下!

唉烦都烦死了,右转牌是要弄哪样

引用:房天下友(过客) 在2013-05-09 09:04:25写道:原帖

全拆了不知道弄不弄好

引用:封神之战2013 在2013-05-09 09:05:11写道:原帖
引用:房天下友(过客) 在2013-05-09 09:04:25写道:原帖

全拆了不知道弄不弄好

应该是拐不拐弯

政府就是闹创收,有的地方可以转有的地方不可以

引用:封神之战2013 在2013-05-09 09:05:21写道:原帖
引用:封神之战2013 在2013-05-09 09:05:11写道:原帖
全拆了不知道弄不弄好

应该是拐不拐弯

问题是有的地方可以有的地方不可以

上一页|1|2|3|4|5|下一页
/5页