发表于2009-01-23
引用:畅歌仔 在2009-1-23 12:39:28写道:原帖
引用:e神 在2009-1-22 23:22:59写道:原帖
即系神神地果D惯偷咯 神偷既习惯通常不被人所理解.甚至误解..我完全理解.. 甘都仲要认叻,你真系无解

有解无解五系靠你把口.去WC果阵就知拉...
发表于2009-01-31
甚至误解..我完全理解.. 甘都仲要认叻,你真系无解 有解无解五系靠你把口.去WC果阵就知拉...

哦,甘到时你张开个口咯
发表于2009-02-01
引用:畅歌仔 在2009-1-31 22:10:28写道:原帖
甚至误解..我完全理解.. 甘都仲要认叻,你真系无解 有解无解五系靠你把口.去WC果阵就知拉...
哦,甘到时你张开个口咯

我见惯五星级厕所拉.使么抹大个口啊
甘都仲要认叻,你真系无解 有解无解五系靠你把口.去WC果阵就知拉... 哦,甘到时你张开个口咯 我见惯五星级厕所拉.使么抹大个口啊

甘你直接用条利吖
引用:畅歌仔 在2009-2-1 21:23:18写道:原帖
甘都仲要认叻,你真系无解 有解无解五系靠你把口.去WC果阵就知拉... 哦,甘到时你张开个口咯 我见惯五星级厕所拉.使么抹大个口啊
甘你直接用条利吖

哇.么泥甘冗突家..姨.....
发表于2009-02-06
哦,甘到时你张开个口咯 我见惯五星级厕所拉.使么抹大个口啊 甘你直接用条利吖 哇.么泥甘冗突家..姨.....

我讲咩吖,我都唔记得佐啦
发表于2009-02-06
引用:畅歌仔 在2009-2-6 9:26:35写道:原帖
哦,甘到时你张开个口咯 我见惯五星级厕所拉.使么抹大个口啊 甘你直接用条利吖 哇.么泥甘冗突家..姨.....
我讲咩吖,我都唔记得佐啦

体来泥对果味也吻得多麻木嗮添
发表于2009-02-11
使么抹大个口啊 甘你直接用条利吖 哇.么泥甘冗突家..姨..... 我讲咩吖,我都唔记得佐啦 体来泥对果味也吻得多麻木嗮添

信唔信我麻醉埋你吖啦
发表于2009-02-12
引用:畅歌仔 在2009-2-11 21:55:12写道:原帖
使么抹大个口啊 甘你直接用条利吖 哇.么泥甘冗突家..姨..... 我讲咩吖,我都唔记得佐啦 体来泥对果味也吻得多麻木嗮添
信唔信我麻醉埋你吖啦

放蛇过来拉...使惊泥D小伎俩
发表于2009-02-12
我都唔记得佐啦 体来泥对果味也吻得多麻木嗮添 信唔信我麻醉埋你吖啦 放蛇过来拉...使惊泥D小伎俩

我果D系一咬封侯果啵